Αγαπητοί συνεργάτες

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1990 από τον κο. Ρενιέρη Ηλία και δραστηριοποιείται στον πλήρη βιομηχανικό εξοπλισμό και την κατασκευή ελατηρίων. Η εταιρεία μας εδρεύει στο Πειραιά, σε ένα ιδιόκτητο πολυώροφο κτήριο που λειτουργούν τα γραφεία μας, ο εκθεσιακός χώρος και οι χώροι αποθήκευσης των εμπορευμάτων.

Η πολυετή πείρα στον κατασκευαστικό τομέα και η παράλληλη δραστηριότητα στον βιομηχανικό, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό, την εργατικότητα και την επιμονή για γνώση σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον, μας οδήγησε σε συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, τους οποίους αντιπροσωπεύουμε, και αφορούν τα βιομηχανικά είδη αλλά και τις πρώτες ύλες όπως σύρματα και ελάσματα χαλύβδινα και ανοξείδωτα για την κατασκευή ελατηρίων και για διάφορες άλλες εφαρμογές.

Χάρη στην κατάλληλη γνώση και κατάρτιση που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια εξελίσσουμε τις συνεργασίες με τους πελάτες μας και αναπτύσουμε νέες συνεργασίες, απαντώντας με αμεσότητα και επαγγελματισμό στις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιοτική εξυπηρέτηση τους.

Πιο συγκεκριμένα οι συνεργασίες μας αφορούν βιομηχανίες τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών, γυψοποιίας, πλαστικών, ποτοποιίας, καπνού, λιπασμάτων, τσιμέντου, επεξεργασίας μετάλλου, αλουμινίου και χάλυβα.
Επίσης συνεγαζόμαστε με εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, διύλισης πετρελαίου, μεταλλεία, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, ναυπηγεία, δημόσιους οργανισμούς, μηχανουργεία, συνεργεία αυτοκινήτων, τεχνικά τμήματα ενόπλων δυνάμεων - σωμάτων ασφαλείας, νοσοκομείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το προσωπικό της εταιρείας μας ειναι πάντα στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσει και να δώσει λύσεις για ότι χρειάζεστε.

Με εκτίμηση,
Ρενιέρης Ηλ. Ζώρζης

Image